Składniki:
1 puszka czerwonej fasoli
1 puszka kukurydzy
3 ogórki konserwowe
2 plastry żółtego sera (0,5 cm)
2 łyżki majonezu
1 łyżka sezamu
sól, pieprz
Wykonanie:
Odsączamy fasolę i kukurydzę z zalewy. Ser i ogórki kroimy na ładną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Sałatka gotowa!
Odling
-
Czy wiecie czym jest odling ? Nie znałam znaczenia tego słowa. Tymczasem
odling to szwedzkie słowo oznaczające “uprawę” lub “ogrodnictwo”. W
kontekście o...
1 komentarz:
Dziś w dniu święta narodowego, jak tu bez sałatki?
A ta spryciara sprawdza się nie tylko szybko i codziennie, ale też w chwilach wielkiej trwogi... Zachwycająca dziewczyna na niepogodę. 3.05.2020
Prześlij komentarz